Småland Padel Society AB är vårt bolag som ska berika Småland med padelbanor och olika former av padelaktiviteter. Vi som äger bolaget heter Richard Karlsson och Måns Johansson. Våra första anläggningar finns i Alvesta och i Nybro och anläggningarna är av högsta klass avseende takhöjd, material och interiör.

Ett av våra viktigaste mål med våra anläggningar är att få barn och ungdomar att börja spela padel. Därför så kommer företagets sponsringsverksamhet användas för att subventionera spel och träningstider just för dessa båda grupper.

Utöver spontanspel så kommer det att finnas träningsgrupper för såväl nybörjare som mer erfarna spelare. Vi kommer även att starta ett ligaspel och ha olika ”americanos” varje vecka.

 

SHOP

I anläggningarna så kommer det även att finnas shop där man kan få råd och hjälp när det gäller att skaffa sig en utrustning som passar såväl spelnivå, spelstil såsom plånbok. Att hitta rätt rack är exempelvis jätteviktigt då padel har den egenskapen att det är extremt kul att spela. Detta gör att man gärna spelar mycket och ofta. Har man då rätt rack så minimerar man risken att få problem med till exempel tennisarmbåge. I shopen så kommer det utöver rack finnas bra och ha grejer såsom skor, väskor, kläder, lindor och annat kul. Det dominerande märket i shopen kommer att vara Babolat som är en heltäckande leverantör av bra grejer till alla typer av spelare.

 

LOUNGE

I hallarna så har vi lagt mycket tanke och medel på att skapa trivsamma utrymmen att hänga i. Vårt mål är att hallen inte bara ska vara ett ställe man åker till för att endast lira. Utan vår förhoppning är att vi tillsammans ska skapa en liten padelcommunity där man gillar att snacka med varandra, ha kul med varandra och att man kan utveckla varandra. För detta har vi försökt skapa trivsamma ytor för häng och gemenskap där man tillsammans kan kolla på en WPT-match, ett Manchesterderby i Premier League eller varför inte melodifestivalen. Det senare gör man företrädesvis i hallens lounge där man sitter skönt och har en härlig utsikt över hela hallen och kan kolla sina kompisars framfart i ligaspel, americanos eller det heta derbyt mellan alfahannarna på villagatan.

 

FAKTA OM HALLARNA

Takhöjd; 9,6 meter

Banleverantör: Padel Total

Konstgräs: Fieldturf Tennis Elite, blå

Ljudteknik: RFC, Italien

Bildteknik: TLC

Bokningssystem: Matchi

 

KONTAKT

info@padelsociety.se